Sunday, December 13, 2015

Ce Pățește Poliția Română Atunci Când Parchează Neregulamentar Pe Străzile Din București !!!

”Ați auzit de puterea exemplului?” aceasta este replica cu care un bărbat oarecare aflat pe bicicletă în traficul bucureștean începe o discuție extrem de interesantă cu un polițist de la poliția rutieră a capitalei. După cum veți vedea și în imaginile videoclipului de mai jos în România legile sunt doar pe hârtie iar respectarea lor nu este importantă nici măcare pentru cei care ar trebui să vegheze la aceasta.

În timp ce mergea pe pista de biciclete un biciclist a trebuit să ocolească un echipaj de poliție care era staționat în mijlocul acesteia. Polițiștii au fost surprinși de camera de luat vederi de pe casca acestuia stând pe Facebook. Atunci când au fost întrebați de ce încalcă legea aceștia au găsit ca argument faptul că se aflau în misiune, dar oare atunci când te afli în misiune trebuie să stai pe telefon pe rețelele de socializare și să te uiți la poze?

Dar lucrurile nu se opresc aici se pare că mai târziu aceiași polițiști au fost zăriți tot incomodând traficul într-o altă intersecție. Lucrurile au mers mai departe și așteptând la semafor biciclistul a putut să filmeze cum un polițist de la rutieră aflat pe motocicletă stătea și el pe telefon și vorbea pe chat-ul de la Facebook.

Așadar încă o dată se confirmă faptul că în România lucrurile nu merg cum ar trebui să meargă tocmai pentru că unii dau dovadă de o superficialitate și uneori chiar de o nesimțire fără margini. Poate odată cu aceste imagini se vor găsi oameni care să ia atitudine în fața unor asemenea personaje care se cred mai presus de lege.

No comments:

Post a Comment