Wednesday, December 16, 2015

DOREL Vrea Să Traverseze Cu Ditamai Camionul Un Pod De Lemn Părăsit - Stai Să Vezi Ce Pățește !!!

Dacă veți merge pe stradă cu mașina sau chiar pe jos peste tot veți da de așa-zișii ”Dorei”. Aceștia sunt la tot pasul și sunt tipul de șofer sau muncitor care își conduce viața după cuvintele ”noi muncim noi nu gândim”. Ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos se încadrează în această categorie a isprăvilor lui Dorel, poate la prima vedere o să vă pară ceva mai înspăimântător dar la final cu siguranță veți râde neîncetat.

Un grup de localnici s-au adunat să îl ghideze pe un ”Dorel” aflat la volanul unui camion pentru a-l dirija în momentul în care acesta vrea să treacă peste singurul punct de acces din zonă pentru autoturisme. Acesta este un pod de aproximativ 20 metri lungime construit din lemn și capabil să susțină greuatea unei singure mașini de dimenisuni normale.

Cu toate că pericolul era evident iar camionul lui ”Dorel” era încărcat acesta s-a aventurat să treacă peste pod. A înaintat cu băgare de seamă mai întâi iar în momentul în care a simțit că se află integral pe podu de lemn a mărit viteza acestuia. Această manevră avea să i se dovedească fatală după cum ați putut vedea.

Camionul s-a prăbușit integral în râpa existentă sub pod confirmând încă o dată zicala ”unde nu-i cap vai de picioare”. Dorel a comis-o așadar și de data aceasta. Din fericire nu a pățit nimic în afară de pagubele materiale pe care le-a pricinuit firmei de transporturi dar urmările ar fi putut fi mult mai grave.

No comments:

Post a Comment