Friday, December 18, 2015

METODĂ INEDITĂ - Cum Să Faci Focul Folosind O BATERIE Și O Gumă De Mestecat !!!

Chiar dacă atunci când folosești focul trebuie să fii cu băgare de seamă, trebuie neapărat să vezi metoda aceasta de a-l aprinde pentru că nu știi niciodată când vei avea nevoie și îți poate salva viața. Așadar dacă vrei să îți impresionezi cunoscuții atunci când mergeți la un grătar sau pur și simplu să fii pregătit pentru orice situație te invit să urmărești cu mare atenție imaginile videoclipului de mai jos.

Chiar dacă la televizor sau pe internet sunt o mulțime de tutoriale despre cum să aprinzi un foc atunci când te afli în sălbăticie această metodă le bate pe toate de departe. Degeaba încearcă Bear Grylls să te învețe să aprinzi focul cu pietre și bețe ca în epoca de piatră, pentru că poți să te folosești de două lucruri extrem de banale să faci acest lucru.

Tot ce ai nevoie este o baterie obișnuită și o gumă de mestecat clasică cum sunt lamele Orbit învelite în folie de aluminiu. Tot experimentul și metoda se bazează pe fizică pură și nu există nici o magie sau vreo rugă la divinitate pentru a putea să faci cu succes focul dorit. Dar nu are rost să îți bați capul cu fizica ci tot ce trebuie să faci este să urmezi următoarele instrucțiuni.

Folia de aluminiu o vei tăia astfel încat la capete să fie mai lată iar la mijloc mai subțire. După ce ai făcut acest lucru nu mai trebuie decât să conectezi folia tăiată la cele două capete ale bateriei și ai obținut instantaneu focul dorit cu care vei putea să aprinzi imediat grătarul sau orice altceva.

No comments:

Post a Comment