Wednesday, December 23, 2015

Un Șmecher Cu Merțan Trece Pe Roșu Într-o Intersecție Din București - Fii ATENT Cum A Regretat INSTANT !!!

Dacă ești șofer, ai trăit și tu pe pielea ta măcar o singură dată o asemenea întâmplare. Ai trecut fără se vrei în trafic pe roșu, fie că te aflai în imposibilitatea de a mai opri în condiții de siguranță, fie că pur și simplu te grăbeai să ajungi într-un loc și nu ai mai avut răbdare să aștepți la semafor, dar te-ai asigurat înainte că nu îi deranjezi pe ceilalți participanți la trafic care circulau regulamentar.

Ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos nu se încadrează în tiparul pe care l-am prezentat mai sus decât într-o anumită măsură, restul este din categoria ”Așa NU” a atitudinii pe care un conducător auto trebuie să o aibă întotdeauna atunci când se află la volanul unei mașini. Întâmplarea a avut loc pe plaiurile mioritice chiar într-o intersecție din mijlocul Bucureștiului la orele 10 ale dimineții când traficul capitalei după cum știți începe să se aglomereze și devine o adevărată junglă.

Un șofer ce avea montată o cameră de supraveghere a traficului s-a oprit la culoarea roșie a semaforului. Din dreapta lui un alt conducător auto ce avea o mașină marca Mercedes Clasa S, a țâșnit din coloană pe culoarea roșie a semaforului fără să se asigure sau să se gândească o secundă că gestul său este unul interzis.

Din partea stângă a direcției de mers a șoferului cu Mercedes a venit pe culoarea verde a semaforului un autoturism marca Bmw care l-a lovit din plin. Așadar după cum ați văzut și voi nu este indicat să te dai mai rotund decât prevede legea și mai bine respecți regulile de circulație pentru a evita situații precum cea pe care ați văzut-o în imaginile de mai sus.

No comments:

Post a Comment