Thursday, December 17, 2015

MORI DE RÂS !!! Ce Pățește O Pițipoancă Atunci Când Vrea Să Se Urce În Lamborghini !!!

Pițipoanca este o specie reativ nouă întâlnită din ce în ce mai des în viața noastră de zi cu zi. Deși termenul în dex are o explicație destul de dură caracterizând pițipoanca ca fiind o femeie cu moravuri ușoare, pițipoancele în ziua de azi au după cum veți vedea și în imaginile din videoclipul de mai jos un alt atribut, pe care vă las să îl numiți voi pentru a nu fi acuzat de răutate.

Reporterii de la o televiziune românească au surprins într-una din zile pe străzile Bucureștiului un astfel de specimen de care aminteam mai sus. Astfel că putem vedea cum o tânără foarte cochetă merge alături de un bărbat trecut de prima tinerețe către mașina acestuia pentru a porni spre locuința lui.

După ce bărbatul se urcă în Lamborghini-ul lui de culoare galbenă în valoare de peste 100.000 de euro, tânăra domnișoară se duce pe partea opusă să se urce și ea în mașină alături de ”iubi” al ei. Dar aici se produce fatalitatea, ajunsă în dreptul portiere aparent aceasta nu poate să descifreze cum se deschide portiera mașinii și stă preț de secunde bune în fața acesteia ne reușind să ii dea de cap în nici un fel.

A fost nevoie de intervenția bărbatului care îi arată domnișoarei cum trebuie să se urce în mașina lui scumpă. Iar aceasta ușor stânjenită pentru că nu se urcase până acum într-un asemenea bolid se așează lângă el și pornesc la drum. Voi ce părere aveți este aceasta o pițipoancă adevărată? Sau suntem noi prea duri în caracterizarea ei?

No comments:

Post a Comment