Saturday, December 19, 2015

Șoferul Camionului A Făcut Pe El De Frică Atunci Când A Văzut Ce-i Apare În Față !!!

De multe ori a conduce în condiții de iarnă devine un coșmar pentru orice șofer indiferent de cât de experimentat este. Acest lucru îl puteți confirma și dumneavoastră dar o să vă convingeți de el și dacă urmăriți imaginile din videoclipul de mai jos în care trei șoferi experimentați au fost implicați în acest incident neobișnuit.

Un șofer de camion se deplasa pe un drum înzăpezit când din față a văzut venind un utilaj care deszăpezea drumul pe sensul opus de mers. Dar pe moment ce se apropia pe sensul lui de mers apare din senin un alt TIR al cărui șofer a încercat să depășească în timp util utilajul dar nu a mai reușit. Șoferul camionului a reușit să evite impactul frontal dar a pe lângă sperietura pe care a tras-o a ”reușit” să avarieze toată partea dreaptă a camionului lovind-o de parapetul instalat de-a lungul drumului.

Conducătorii auto sunt deseori sfătuiți de către polițiștii rutieri ca în condiții de iarnă să manifeste prudență sporită atunci când se deplasează pe un astfel de drum înzăpezit și totodată să adapteze viteza de deplasare la condițiile acestea chiar dacă drumul este între localități. Viteza de deplasarea trebuie să fie adaptată astfel încât să permită oprirea în siguranță în cazul unui eveniment neprevăzut.

În condițiile în care vizibilitatea este redusă se recomandă de către polițiști ca orice conducător auto să folosească luminile de întâlnire permanent. Prin aceasta se poate preveni producerea unor incidente nefericite datorate tocmai vizibilității scăzute.

No comments:

Post a Comment