Thursday, December 10, 2015

A Dat Drumu La Filmare Și Se Plimba Prin Casă Singură - Dar Ce-a Surprins Pe Cameră O Să Te Ia Cu Fiori

O întâmplare de-a dreptul bizară s-a petrecut în casa unei tinere în timp ce părinții ei erau plecați. Se pare că aceasta văzându-se singură a încercat să se filmeze pentru videoblogul ei în timp ce își aranja meticulos părul. Dar ceea ce a urmat în imaginile surprinse pe camera de filmat îți vor ridica tot părul în cap de frică.

Într-o primă fază în timp ce aceasta se filma și își aranja podoaba capilară ușa din spatele ei s-a mișcat câțiva centimetri. Aceasta nu a văzut momentul deoarece era întoarsă cu spatele dar a auzit zgomotul pricinuit de acțiune și se întreba mirată dacă oare ce a auzit este ceva straniu sau nu. Cu toate acestea nu a dat importanță și a început să se aranjeze în continuare ca și cum parcă nimic nu s-a întâmplat.

Dar în câteva secunde iată că ușa din spatele ei s-a trântit brusc creând panică totală. Aceasta a luat imediat camera de luat vederi și a fugit în direcția ușii dar când a deschis-o nimic nu se afla acolo care să fi putut să o fi împins. A căutat în toate colțurile dar se pare că nici urmă de ceva material care să fi provocat acea acțiune.

Astfel de incidente bizare au mai fost filmate în case. Mulți dintre cei care au urmărit videoclipul au spus că totul este o făcătură. Cu toate acestea anumite lucruri nu se explică și de aceea este posibil ca acolo să se fi întâmplat un adevărat fenomen straniu care cine știe poate a implicat și o forță ocultă.

No comments:

Post a Comment