Sunday, December 13, 2015

A Găsit Un Ou IMENS În Cotețul Găinilor, Dar Când A Vrut Să-l Spargă În Tigaie Să Vezi SURPRIZĂ !!!

Un bărbat din Statele Unite ale Americii a avut parte de o surpriză neașteptată în timp ce strângea ouăle din cotețul găinilor pe care le creștea în spatele casei sale. Acesta a descoperit pe lângă ouăle obișnuite un ou de dimensiuni aproape triple față de unul obișnuit. Când a venit cu el în casă a decis împreună cu familia lui să filmeze momentul în care vor găti acest ou imens. Astfel că puteți să vedeți și voi în imaginile din videoclipul de mai jos ce surpriză a avut atunci când a vrut să gătească oul gigant.

Acest ou după cum puteți observa după imagini se vede că este foarte mare în comparație cu unul obișnui iar dacă din spațiu nu vă dați seama priviți momentul în care este scos din cartonul de ouă unde fusese depozitat cu o zi înainte când a fost descoperit. A urmat momentul mult așteptat și anume spargerea acestui ou pentru a îl găti la micul dejun.

Surpriză când au spart coaja din ou au ieșit albușul și gălbenușul dar și un alt ou de dimensiuni normale. Ciudat nu este așa? Trebuie să recunosc faptul că ouă cu două gălbenușuri am mai văzut dar ou care să conțină un alt ou în interior este ceva unic. După ce au spart și oul aflat în interior acesta se pare că a fost unul normal pentru că avea practic doar albușul și gălbenușul de dimensiuni normale.

Soția bărbatului a compătimit găina care a scos un asemenea ou după cum se aude pe filmare asta pentru că dimensiunile fiind foarte mari trebuie să îi fi cauzat multe dureri. Voi ați mai văzut vreodată un astfel de ou în interiorul altui ou?

No comments:

Post a Comment