Tuesday, December 22, 2015

A Înmuiat O Bucată De Cârpă În Vodcă Și A Început Să Dea Pe Față Cu Ea - Rezultatul E Absolut GENIAL !!!

Vodca este considerată de mulți regina băuturilor spirtoase din întreaga lume. O mulțime de oameni consumă cu plăcere fie în formă simplă fie în diferite amestecuri în cocktailuri. O sticlă din cele mai ieftine sortimente costă câțiva lei pe când cele mai scumpe pot ajunge de la câteva sute de lei la chiar mii de lei. În imaginile din videoclipul de mai jos veți găsi câteva întrebuințări ale acestei băuturi pe care cu siguranță nu le cunoșteați până acum.

Așadar puteți utiliza vodca pentru a curăța diverse obiecte din jurul dumneavoastră, cum ar fi spre exemplu ochelarii. Îmbibați o cârpă cu vodcă și puteți să curațați ochelarii de orice impuritate s-ar afla pe lentilele acestora și chiar pe ramă. O altă utilizare este în curățarea aparatului de ras. Acestea poate fi lăsat într-un pahar cu vodcă și astfel se va dezinfecta și în același timp preveni ruginirea lamelor acestuia.

Dacă vă doriți ca florile din vaza dumneavoastră să aibă o viață îndelungată atunci tot ce trebuie să faceți este să amestecați puțină vodcă și după ce le veți unge cu acest amestec veți vedea că procesul de ofilire a acestora va încetini simțitor și vă veți bucura de frumusețea lor mult mai mult de acum înainte.

Puteți de asemenea cu puțină vată îmbibată în vodcă să scăpați de acnee și de punctele negre de pe față. Dacă veți pune peste șampon puțină vodcă de acum înainte veți avea un păr mult mai strălucitor și veți fi invidiați mai ales fetele de toate prietenele pentru părul minunat pe care îl aveți.

No comments:

Post a Comment