Wednesday, December 23, 2015

Rețeta Asta Pentru FRIPTURA De CRĂCIUN Îți Lasă APĂ În GURĂ Doar Când O Vezi !!!

Sărbătoarea Crăciunului se apropie cu pași repezi, iar în jurul nostru se simte acest lucru în fiecare zi. Forfota crește din ce în ce mai mult și probabil în ziua de ajun va atinge cote maxime. Febra cumpărăturilor și a pregătirilor pentru Crăciun a cuprins pe toată lumea iar peste tot vezi lume cumpărând orice de la cadouri simbolice pentru ce dragi, la electrocasnice pentru propria casă sau carne și alte alimente pentru o masă cât mai îmbelșugată.

După cum știți la noi tradițiile implică pregătiri asidue în acest sens și anume în domeniul cuinar. Printre preparatele tradiționale precum toba, șunca, leberul, sarmalele, cârnații se află bineînțeles și celebra friptură de porc, ce este nelipsită an de an dintre acestea. Dar dacă te-ai plictisit de clasica rețetă a acestei fripturi de porc e cazul să vezi cum se gătește cel mai original și mai gustos astfel de preparat.

Pregătirea cărnii pentru friptură este foarte importantă în cazul acestei rețete și după cum vedeți aveți nevoie de un recipient încăpător în care veți pune mai întâi sare din belșug, zahar brun, un amestec de condimente printre care trebuie să se regăsească neapărat piperul, boabele de muștar, coriandru și alte condimente potrivite pentru carnea de porc, iar la sfârșit peste acestea puțină sare roz.

Peste toate acestea se adaugă apă fierbinte pentru a se dizolva și a se amesteca foarte bine. Imediat după ce ați amestecat puneți de asemenea apă rece pentru a regla temperatura amestecului pe care l-ați realizat. Resul rețetei vă las pe dumneavoastră să o descoperiți în imaginile din videoclipul de mai sus. Rețeta este după cum veți descoperi și dumneavoastră absolut delicioasă.

No comments:

Post a Comment