Tuesday, December 15, 2015

Când Au Văzut-o Jurații Au Strâmbat Din Nas - DAR O Dată Ce Începe Să Cânte La Viorară Le-a Spart Fața La Toți !!!

Puțini sunt participanții la show-ul ”Britain's Got Talent” care au făcut un asemenea spectacol de neuitat precum ettice Rowbotham. Aceasta a isterizat pur și simplu audiența în primăvara lui 2014 cu talentul ei incredibil de a interpreta la vioară piese ce se află în zilele noastre în vârful topurilor muzicale din întreaga lume.

Atunci când a apărut prima dată pe scenă cei patru jurați au fost destul de sceptici văzând-o îmbrăcată ca o pițipoancă dar cu o vioară în mână. Toți s-au îndoit de talentul pe care îl putea avea o asemenea de fată amețită după cum și-au creat impresia despre ea atunci când a vorbit câteva minute cu ei înainte să înceapă reprezentația cu vioara.

Poate cel mai critic în priviri a fost Simon Cowell care fiind și cel mai important dar în același timp cel mai sever om din juriu s-a uitat cu o mutră acră către Lettice care la doar 24 de ani a resimțit toate emoțiile posibile atunci când a apărut în fața unei asemenea audiențe.

Dar odata ce a încput să cânte la vioară jurații s-au schimbat toți la față rămânând cu gura căscată în fața talentului incredibil pe care Lettice îl avea și pe care evident nici unul dintre ei nu s-au gândit că îl vor descoperi în ea. Publicul a fost și el de-a dreptul electrizat de acordurile de vioară care se îmbinau cu muzica modernă a zilelor noastre.

No comments:

Post a Comment