Thursday, December 17, 2015

Mașinaria Asta Îți Dă CADOU De Crăciun GRATIS... Cu O Singură CONDIȚIE !!!

Luna decembrie împreună cu sărbătorile de Crăciun sunt probabil cea mai îndrăgită perioadă a anului de către majoritatea oamenilor. În perioada aceasta primim și oferim cadouri celor dragi și mai presus de asta ne simțim mai buni și mai curați sufletește. Pentru a înțelege cu adevărat ce înseamnă spiritul Crăciunului trebuie să vedeți neapărat imaginile din videoclipul de mai jos.

Acest video a fost filmat ca un experiment social în care niște necunoscuți sunt puși în fața unui fapt neașteptat. Într-un loc extrem de aglomerat a fost instalată o cutie imensă pe care scrie ”cadouri gratuite” tot aici existe instalat și un telefon. Lumea care a trecut prin jurul acesteia a fost mai degrabă indiferentă și nu s-a apropiat de ea.

Cu toate acestea telefonul instalat în centrul cutiei începe să sune și câțiva curiși se apropie și răspund la el. Aceștia aud o voce asemănătoare cu cea a lui moș crăciun care le spune că vor primi un cadou gratuit. Atunci când primesc cadoul aceiași voce le spune că de fapt acesta nu este pentru ei și le indică o persoană din mulțime spre care trebuie să fugă și să-i ofere cadoul.

Chiar dacă unii dintre cei care trebuie să ofere aceste cadouri se simt nedreptățiți, bucuria celor care primesc le schimbă starea de spirit și astfel înțeleg care este cu adevărat spiritul Crăciunului și anume acela de a îi face fericiți pe cei din jurul tău indiferent și a simți bucuria alături de ei.

No comments:

Post a Comment