Thursday, December 17, 2015

Cum Să Construiești O CASĂ Din Bețe De CHIBRIT !!!

Dacă te-ai întrebat vreodată la ce te-ar mai putea ajuta bețele de chibrit în afară de utilitatea pentru care sunt ele comercializate, atunci te asigur că niciodată nu ți-a trecut prin minte ceea ce vei vedea în imaginile din videoclipul de mai jos. Înarmează-te cu răbdare și descopertă cea mai tare machetă a unei căsuțe făcută integral din bețe de chibrit.

Evident că tot ce ai nevoie pentru acest proiect sunt bețele de chibrit, multă răbdare și îndemânare și o monedă pe care o vei folosi la un moment dat. După ce ai strâns toate acestea îi poți da drumul la construcția casei din bețe de chibrit. Trebuie să ai în vedere că pentru un efect cromatic mai bun bețele de chibrit dintr-un lemn mai deschis, care au la capăt un catran de culoare aprinsă, sunt cele mai indicate.

După cum vedeți într-un timp destul de scurt o astfel de căsuță ia formă iar pentru elementele decorative puteți să vă gândiți și voi la mult mai multe decât ferestrele, ușa și horn-ul cum apar în imaginile din acest videoclip. Tot ce trebuie să faceți este să vă puneți imaginația la încercare.

Această căsuță din bețe de chibrit este ideală mai ales acum în luna cadourilor pentru că o puteți oferi cu drag oricărui apropiat care apreciază astfel de lucruri făcute manual. Voi ce părere aveți despre această căsuță? Nu este super interesantă? Distribuiți clipul mai departe și prietenilor și cine știe poate veți fi norocos să primiți o astfel de căsuță cadou de sărbători.

1 comment:

  1. Dar Când A Pus MONEDA Peste Am Zis Că Nu-i Adevărat Ce Iese !!!


    dezabonare, bagati-va titlurile astea in cur!

    ReplyDelete