Thursday, December 10, 2015

Mergea Pe Stradă Cu Costumul Plin De Bani Și Toți Trăgeau De El - Când Am Văzut Ce Face Cerșetorul Mi-au Dat Lacrimile !!!

Care ar fi prima reacție a dumneavoastră atunci când ați vedea un bărbat îmbrăcat într-un costum de haine scump și care are agățate bacnote pe acesta urmate de mesajul ”Ia cât ai nevoie”. Sunt convins că mulți ați spune că e imposibil să te întâlnești cu cineva în aceste circumstanțe dar iată că pe străzile din New York a apărut un asemenea bărbat după cum puteți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos.

Numele lui este Coby Persin și a dorit să realizeze un experiment social extrem de interesant pentru a testa lăcomia oamenilor. Acesta a umplut costumul cu bacnote de 1 dolar și a început să se plimbe pe străzile celui mai bogat oraș al lumii. Deși se aștepta ca cei ce îi vor lua din banii lipiți să fie oameni săraci iată că a avut un șoc când de fapt cei care nu aveau nevoie neapărată de acei bani s-au năpustit asupra lui.

Mai întâi a venit un domn bine îmbrăcat care părea că se descurcă foarte bine din punct de vedere financiar și care se pare că a recunoscut-o doar e că a luat banii doar pentru că sunt gratis. Apoi o doamnă foarte bine îmbrăcată a luat câțiva dolari argumentând că are o programare a unghii și are nevoie de ei, dar oare acestea erau niște motive cu adevărat solide să iei banii unui necunoscut care a spus doar dacă ai neapărată nevoie să iei.

Iată că în cele din urmă acesta a ajuns și în fața unui cerșetor care spre deosebire de ceilalți nu s-a năpustit lacom asupra lui și a luat foarte jenat doar 2 dolari invocand faptul că nu are nevoie de mai mult pentru hrana din ziua respectivă și că nu va lua mai mult pentru că poate au și alții nevoie. Aceasta atitudine este cu adevărat emoționantă gândindu-ne doar că cei ce nu au sunt de multe ori mult mai darnici sau se gândesc mult mai mult la ceilalți aflați în nevoie la fel ca și ei.

No comments:

Post a Comment