Saturday, December 12, 2015

30 De Viespi Japoneze Gigant Atacă Un Stup Cu 30.000 De Albine !!! Lupta Are Un Deznodământ Tulburător !!!

Atunci când vorbim despre albine ne gândim la acele insecte zburătoare care ne aduc delicioasa miere din polenul florilo. Dar oare câți dintre dumneavoastră știu prin câte obstacole trec aceste făpturi mici în tot acest proce în urma căruia noi trebuie doar să consumăm produsul final spre bucuria noastră. Priviți videoclipul tulburător de mai jos și vă veți convinge că lumea insectelor este de multe ori mai brutală decât cea a oamenilor sau a animalelor.

În acest documentar realizat de National Geographic puteți urmări o bătălie pe viață și pe moarte între un stup format din 30000 de albine obișnuite intrate în conflict cu ”doar” 30 de viespi gigant japoneze. Acestea din urmă au ajuns în mod accidental pe pământul Europei iar pentru supraviețuire au nevoie de larvele acestor albine europene.

Spre deosebire de albinele din asia care s-au obișnuit cu atacurile acestor viespi gigant și a găsit anumite tactici de supraviețuire în cazul unui conflict deschis cele europene nu au intrat în contact cu ele până acum și nu aveau nici un fel de tactică defensivă împotriva acestora astfel că au fost pur și simplu nimicite de către ”brutele” japoneze.

Imaginile care redau tot atacul la o calitate extrem de bună sunt de-a dreptul cutremurătoare, rând pe rând viespile nimicesc albinele care încearcă să se adăpostească sau să scape de ele iar în final ajung la larvele acestora pentru a se înfrupta din ele în lupta lor pentru supraviețuire.

No comments:

Post a Comment