Thursday, December 10, 2015

Și-a Legat Șosetele De Păr Și S-a Culcat Așa - A Doua Zi Dimineață Părul Ei Arăta Absolut GENIAL !!!

Fetelor probabil ați auzit și văzut pe internet o mulțime de videoclipuri care vă promiteau că veți avea părul perfect folosind o anumită placă de îndreptat extrem de scumpă sau utilizând produse cosmetice pentru aranjarea lui care să vă afecteze serios buzunarele. Iată că acum veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos cea mai simplă, rapidă și ieftină soluție prin care să aveți un păr minunat pentru orice eveniment.

Tânăra din imagini pe numele ei Nicole Skyes a căutat o metodă care să nu afecteze bugetul oricărei domnișoare și să o facă să arate minunat doar folosind lucruri care se găsesc în dulapul oricărei persoane. Și într-un final auzind o idee genială a pus-o în practică, a mers și acum o prezintă și publicului larg. Această metodă era folosită pe vremuri când nu existau plăci pentru păr, ondulatoare sau cine știe ce alte cosmetice sofisticate.

Tot ce aveți nevoie pentru a pune în practică metoda sunt șosete obișnuite. Aceasta a împărțit părul în mai multe șuvițe și a început să ruleze fiecare șuviță pe o șosetă pentru ca mai apoi la capăt să îi facă șosetei un nod. După ce a aplicat același tratament fiecărei șuvițe în parte și-a acoperit tot părul la final și s-a culcat exact așa cu șosetele prinse de păr.

A doua zi dimineața când s-a trezit și a dezlegat șosetele din păr a avut parte de o surpriză neașteptată. Părul ei avea niște bucle perfecte și practic metoda aceasta ieftină și rapidă a avut un rezultat peste așteptări dacă stăm să ne gândim. Așadar fetelor de acum încolo renunțați la tot ceea ce ar putea să vă strice părul și utilizați această metodă simplă și eficientă.

No comments:

Post a Comment