Saturday, December 12, 2015

Cum Să Iei O Felie Dintr-o Pizza Fără Să Se Observe În Farfurie !!!

Pizza este probabil printre cele mai îndrăgite feluri de mâncare din întreaga lume. Aceasta își are proveniența din zona Italiei și este un fel de pâine plată acoperită în mod tradițional cu brânză și sos de roșii plus multe alte ingrediente în funcție de tipul acesteia și care se prepară în cuptor. Videoclipul de mai jos este selecționat special pentru cei care îndrăgesc acest fel de mâncare și vor să beneficieze întotdeauna de o felie de pizza în plus în fața prietenilor.

Mai întâi ceea ce trebuie să știi este că dacă ai scos pizza din cuptor nu trebuie să o tai din prima în mod clasic dacă faci acest lucru atunci orice felie ai lua se va vedea și prietenii își vor da seama că ești lacom și nu vrei să împarți cu ei toată pizza. Așadar mai întâi va trebui să tai o felie diagonală din aceasta rămânand două bucăți simetrice.

Aceste bucăți simetrice le vei uni iar apoi vei mai tăia încă o felie puțin mai mică pe cealaltă diagonală pentru a rămâne pizza la dimensiunea unui cerc perfect. Acum tot ce trebuie să faci este să tai în mod casic pizza rămasă în felii și să o întinzi pe farfuria pe care o vei pune în fața prietenilor.

Nimeni nu își va da seama că ai luat felii de pizza și vei putea astfel să te bucuri și mai mult de gustul minunat al acesteia. Metoda aceasta o poți folosi la petreceri să îi provoci pe prieteni să ia o felie dintr-o pizza fără să se observe. Mai mult ca sigur nimeni nu va ști acest truc și vei putea să câștigi pariul de fiecare dată.

No comments:

Post a Comment