Monday, December 7, 2015

Șmecher Cu Lamborghini Pleacă Glonț De La Semafor - Ce Se Poate Întâmpla Rău ?

Puțini sunt cei care pot afirma că atunci când apare în fața lor o mașină de sute de cai putere și de sute de mii de euro nu întorc capul pentru a o admira. După cum veți vedea și în imaginile din videoclipul de mai jos surprinse de un cameraman amator aflat într-o mașină pe același principiu a mers și el atunci când a început să filmeze, dar nu se aștepta niciodată să surprindă ceea ce a urmat.

Aflați la semafor în spatele unui Lamborghini de peste 200.000 de dolari un grup de tineri s-au hotărât să filmeze cu telefonul mobil momentul în care acesta pleacă de la semafor. Ei s-au gândit că fiind primul la semafor șoferul bolidului de lux va pleca în trombă și va arăta de ce este în stare mașina lui. Acest lucru părea să se întâmple și datorită zgomotelor motorului care turat dădea impresia că va începe o cursă pe străzi.

Dar surpriza are loc în momentul în care semaforul își schimbă culoarea din roșu în verde. Șoferul cu Lamborghini apasă pedala de accelerație în timp ce virează spre stânga pentru a-și continua drumul. Din păcate pentru el dorința de viteză îi este potolită în doar câteva secunde asta pentru că pierde vizibil controlul volanului în curbă și se proptește direct în două mașini aflate pe contrasens regulamentar la semafor.

Așadar pățania șoferului cu Lamborghini ar trebui să dea de gândit și celorlalți șoferi care sunt adepții acestui stil de condus pentru a evita asemenea incidente neplăcute în trafic. Gândiți-vă că dacă la o mașină sport de lux cum este cea din imagini controlul ei a fost pierdut așa ușor, la una obișnuită șansele sunt mult mai mari să se întâmple un asemenea incident.

No comments:

Post a Comment