Wednesday, December 23, 2015

Simona Halep I-a Cucerit Pe Fani Definitiv !!! Uite Cum A Reușit Acest Lucru !!!

Simona Halep revine din nou în prim-planul atenției fanilor. Aceasta a cucerit un nou ”trofeu” neaștepta. Competiția s-a desfășurat de data aceasta în afara terenului de tenis și românca noastră s-a impus de departe în cursă. Actualul loc 2 mondial a fost aleasă drept cea mai elegantă jucătoare de tenis din lume. În imaginile din videoclipul de mai jos vei vedea ce ținută a purtat românca la petrecerea sportivilor de la Wimbledon cea care a făcut-o să câștige această competiție.

În ceea ce privește celelalte secțiuni ale competiției WTA. Poloneza Agnieszka Radwanska care ocupă în prezent locul al cincilea la nivel mondial a fost desemnată ca fiind cea mai frumos îmbrăcată jucătoare de tenis pe teren, pentru ținuta purtată pe suprafața de joc din turneul de la Toronto. Aceeași jucătoare a mai câștigat încă două astfel de ”trofee”. Primul, sportiva preferată a fanilor pe rețelele de socializare, iar al doilea se referă la meciul împotriva spaniolei Mugurunza din cadrul Turenului Campioanelor, acesta fiind desemnat cel mai bun meci al anului în viziunea fanilor.

Au mai fost și alte secțiuni ale acestei competiții, secțiuni unde și cea mai mare jucătoare de tenis a ultimului deceniu a fost învingătoare, Serena Williams câștigând locul 1 la categoria ”Postarea anului pe rețelele de socializare”. De partea cealaltă o altă jucătoare de mare valoare Ana Ivanovici, extrem de adorată de fanii internauți a câștigat prima treaptă la secțiunea ”Selfie”.

Voi ce părere aveți despre ținuta sportivei noastre ? Credeți că merită din plin acest titlu acordat de fani ?

No comments:

Post a Comment