Wednesday, December 9, 2015

Cele Mai Periculoase Numere De MAGIE La ”Americanii Au Talent” !!!

Televiziunile din întreaga lume au fost acaparate pur și simplu de isteria emisiunilor în care sunt căutate talente pe tot întinsul globului. Iată cum în doar câțiva ani de zile o idee a unui om de televiziune a înflorit încât astăzi avem diferite formate de emisiuni cum ar fi ”The Voice”, ”Xfactor”, ”Got Talent” emisiuni-concurs ce au fost preluate de toate marile televiziuni din foarte multe țări și pe care nu ai cum să nu le fi urmărit măcar o singură dată.

Succesul acestora și notorietatea de care se bucură au adus în prim planul micilor ecrane o mulțime de oameni care mai de care mai talentați dar și unii care nu aveau nici o treabă cu talentul și doreau probabil doar să apară la televizor sau să devină celebrii prin prostia lor. Dar imaginile din videoclipul de mai jos nu se referă la cea de-a doua categorie ci la prima și sunt strânse sub forma unei compilații de momente din show-ul Americanii au talent.

Cum la acest tip de show nu este neapărat nevoie să ai un deosebit talent muzical față de cum se cere la celelalte tipuri de emisiune, aici s-au putut afirma dansatori, scamatori, sportivi și mulți alți oameni care pe cât de ciudat era talentul lor pe atât de interesanți erau ei.

Această compilație vă prezintă toate momentele anului trecut în care s-au remarcat diferiți iluzioniști cu numere de o dificultate ridicată și de o periculozitate care a făcut atât publicul cât și pe jurați să rămână cu respirația tăiată și cu gura căscată la vederea lor. Voi ce părere aveți care vi se pare cea mai periculoasă ”scamatorie” dintre cele pe care le-ați putut urmări?

No comments:

Post a Comment