Tuesday, December 29, 2015

Japonezii au capturat cel mai mare CALAMAR ROȘU de pe planetă !!! Fii ATENT cum arată !!!

Nu ne este dat să vedem în fiecare zi apărând o descoperiere de excepție din adâncul apelor. Deși este cunoscut faptul că în mediul marin se află specii de vietăți pe care probabil nici cercetătorii nu le cunosc, iată că o nouă ”creatură” a fost descoperită chiar în preajma sărbătorii de Crăciun. După cum veți vedea și în imaginile din videoclipul de mai jos aceasta nu pare la prima vedere să fie ceva viu dar imediat când veți analiza mai îndeaproape situația veți descoperi o vietate marină senzațională.

Creatura se pare că a fost capturată în apele din Japonia chiar după ce a fost reperată înotând în jurul unor ambarcațiuni. Filmarea a fost realizată de un scafandru amator care și-a luat camera profesională cu el în adâncuri și a capturat probabil unele dintre cele mai fascinante imagini care au fost prezentate vreodată publicului larg.

Creatura surprinsă se pare că face parte dintr-o specie rară de calamari, denumită și Calamarul Roșu Gigant. Aceștia sunt foarte rar descoperiți în adâncurile apelor, spre exemplu acesta surprins în imagini fiind primul de acest fel în anul 2015 și probabil ultimul având în vedere că mai sunt doar câteva zile până la începutul anului 2016.

Acest Calamar Gigant are aproximativ 3,7 metri lungime și se pare că este un pui din această specie care odată ajunsă la maturitate poate să măsoare peste 13 metri lungime. Ce părere aveți de o astfel de creatură marină? Nu este absolut fascinantă această lume subacvatică?

No comments:

Post a Comment