Wednesday, January 6, 2016

Un Taur Este Pentru Prima Oară Eliberat Din Cușcă - Reacția Lui M-a Lăsat Fără Cuvinte !!!

Acest videoclip a făcut în ultimele zile înconujurul internetului și a ajuns viral adunând nu mai puțin de 3,8 milioane de vizualizări pe youtube. Povestea acestui videoclip vă va emoționa până la lacrimi dar vă recomand cu toată inima să priviți până la capăt imaginile de mai jos pentru a înțelege care trebuie să fie până la urmă raportul dintre om și animal indiferent de felul acestuia.

Povestea taurului ”Bandit” începe imediat după ce a fost descoperit de cei de la ”Gut Aiderbichl” aceștia sunt o organizație care au grijă să salveze animale precum vaci, tauri și viței de la relele tratamente care li se administrază în diferitele ferme unde sunt ținuți și crescuți. În acest stabiliment se află așadar peste 500 de vite cu povești asemănătoare eroului din videoclipul nostru, dar să revenim la povestea acestuia.

”Bandit” a fost adus aici dintr-un amplasament unde era ținut numai în grajduri și legat cu lanțul. Cazul lui a devenit cunoscut la reclamația unui angajat de la o fermă și a fost adus aici pentru a își continua viața. Reacția acestuia când un om îi întinde practic o mână de ajutor este una ce vă va topi inimile dar lucrurile nu se opresc aici.

Veți simți pe măsură ce vedeți imaginile ce înseamnă bucuria eliberării în momentul în care îl veți vedea pe ”Bandit” jucându-se prin fânul din mijlocul amplasamentului fără să mai fie supus unor tratamente inimaginabil de rele așa cum i-au fost aplicate de foștii lui stăpâni. Povestea acestuia merită împărțită și cu prietenii așadar nu ezitați să distribuiți acest videoclip pentru ca mult mai multă lume să vadă și să înțeleagă că și animalele sunt niște suflete calde și nevinovate.

No comments:

Post a Comment