Sunday, January 24, 2016

Motocicleta Asta Zici Că E Venită Direct Din VIITOR !!! Fii ATENT Cât De Șmecheră Poate Să Fie !!!

Motocicleta a devenit în ultimii ani din ce în ce mai populară printre oameni. Tot mai mulți renunță la plimbările cu mașina pentru doza de adrenalină pe care le-o oferă o plimbare pe o motocicletă puternică. Dar popularitatea acestui vehicul pe două roți a dus și la dezvoltarea unor modele din ce în ce mai performante și unele chiar inedite în design cum sunt și cele pe care le veți putea vedea în imaginile din videoclipul de mai jos.

Aici veți putea urmări topul celor mai noi și nonconformiste motociclete pe care dacă le vezi la prima vedere în imagini cu siguranță vei exclama că nu există în realitate așa ceva. Dar iată că ele există și multe au fost achiziționate de cei mai împătimiți chiar dacă prețurile nu sunt unele accesibile pentru toată lumea.

Pe locul 5 se află o motocicletă de la celebrul producător de automobile Lotus. Aceasta impresionează prin design dar și prin puterea pe care o are. Următoarele două modele par desprinse din viitor. Acestea impresionează doar prin design-ul lor clasic cu linii exstrem de subțiri și ușor curbate.

Al doilea loc este ocupat de o superbă motocicletă electrică, iar pentru primul loc acest model este unul pe care și creatorii Star Trek ar fi invidioși. Prețul unei astfel de bijuterii depășește 50 de mii de dolari și trebie să ai grijă de ea ca de ochii din cap deși prezintă o mare stabilitate pe șosele.

No comments:

Post a Comment