Tuesday, January 19, 2016

După Ce A Călătorit 28 Ore, I-a Făcut SURPRIZA Vieții !!!

Poate vei spune la început ei și ce încă o poveste de dragoste, ce e mare lucru? După ce vei urmări imaginile o să te îndrăgostești pur și simplu de cei doi. Gestul pe care l-a făcut acest băiat pentru prietena lui este de-a dreptul surprinzător și merită toate laudele pentru că luptă în continuare ca iubirea lor să poată merge mai departe.

Acest băiat a hotărât să-i facă o surpriză prietenei sale care locuia în Sydney chiar în ziua în care urma să împlinească frumoasa vârstă de 19 ani. Dar singurul impediment care stătea între cei doi erau miile de kilometri distanță la care se aflau unul față de celălalt. Cu toate acestea băiatul a demonstrat că în fața iubirii chiar și cele mai mari piedici par ca niște lucruri neînsemnate.

Așadar el s-a hotărât să facă o călătorie din Marea Britanie către Sydney doar pentru a îi oferi iubitei sale un buchet de flori și a fi alături de ea de ziua ei de naștere. Pentru aceasta băiatul a călătorit peste 28 de ore. Tot traseul în schimb a fost filmat precum și întâlnirea emoționantă care a avut loc între cei doi.

Trebuie să recunoaștem că dragostea este sentimentul cel mai înălțător și că acesta te face să faci lucruri pe care în mod normal nu ai avea curajul să le faci. Dacă v-a plăcut și vouă povestea de dragoste a celor doi vă invit să distribuiți videoclipul mai departe și prietenilor voștri pentru a putea vedea și ei aceste momente superbe.

No comments:

Post a Comment