Tuesday, January 19, 2016

Cea Mai ”CIUDATĂ” Mireasă Din România !!! Fii ATENT Cum Arată !!!

Toți invitații de la această nuntă din România au rămas cu gura căscată atunci când au văzut mireasa. Nu s-au așteptat cu siguranță la așa ceva. Dacă suferi cu inima este mai bine să nu te uiți la ea nu de alta dar vei suferi și tu același șoc pe care l-au avut și ei. Dacă vrei să îi ”sperii” și pe prietenii tăi atunci nu ezita să distribui acest videoclip.

Nunta este probabil unul dintre cele mai importante momente din viața unui om. Se spune că această zi trebuie să fie ziua cea mai frumoasă din viață și pentru mulți chiar așa este după studiile care s-au făcut în ultimii ani. Așadar dorința de a facă nuntă măcar o dată în viață este unul dintre lucruile pe care majoritatea oamenilor și-l doresc cu tărie.

În România nunta este deasemenea unul dintre cele mai importante ritualuri. Există în țara noastră o mulțime de tradiții și obiceiuri în ceea ce privește desfășurarea unei nunți. Aceste tradiții și obiceiuri difereă în funcție de locul unde se desfășoară nunta și zona din care se trag mirii astfel că nu mare e mirarea ca în zone diferite ale țării și evenimentele din timpul unei nunți să fie foarte diferite, de la dans și toate obiceiurile premergătoare acesteia și nu numai.

Păstrarea tradițiilor și obiceiurilor legate de nuntă în țara noastră a devenit mai degrabă un subiect de dispută între generația tânără și cea mai în vârstă. Astfel că mai nou cei mai tineri nu mai doresc să păstreze aceste superbe obiceiuri din străbuni și preferă sa abordeze într-un stil mai modern acest eveniment important din viața lor.

No comments:

Post a Comment