Friday, January 29, 2016

MORI DE RAS!!! Ce se intâmplă când ieși cu câinele la deszăpezit?!

O vorba din bătrani spune că cel mai bun prieten al omului este câinele. Dintodeauna, indiferent de rasă, aceștia sunt foarte utili la casa omului din diferite motive, fie de protectie, fie de afectiune, sau fie de amuzament uneori. În filmulețul de mai jos, puteți observa diferite reacții ale acestora in momentul in care stăpânii acestora se hotărăsc sa iasă afară sa curețe străzile de zăpadă.

Chiar dacă aceștia sunt de talie mică, respectiv de talie mare, ei reusesc prin starea lor de spirit să creeze momente amuzante care să distreze atat stăpânul, cât si cei care vizualizează videoclipul. Foarte interesant este ca in ciuda rezultatelor, acești câini chiar se străduiesc si fac tot posibilul să iși ajute stăpanii, chiar dacă de cele mai multe ori, nu reusesc decât sa incurce.

Din punctul meu de vedere, de departe cel mai haios cățel se dovedește a fi Buldogul Francez, care in loc să dea o mână de ajutor stăpânului, se urcă pe lopată și se decide să se plimbe. Până la urmă, de ce să riște să alunece pe gheață, când poate foarte ușor să primească o călătorie sigură si distractivă din punctul lui de vedere?!

De asemenea, un alt câine foarte amuzant este cel de-al treilea, care nu iubește foarte mult zăpada și se decide să-și incurce mai mult stăpânul, dându-i acestuia zăpada jos de pe lopata. Cel mai bine vă las pe dumneavoastră sa urmăriți filmuletul de 2 minute pentru a vă recrea și să decideți voi care este cel mai amuzant cățel si care isi dă cel mai mult silința in a iși ajuta stăpânul.

No comments:

Post a Comment