Saturday, January 23, 2016

RÂZI CU LACRIMI !!! A Vrut Să Se Dea Mare Că Face Cerculețe Cu ATV-ul Dar Stai Să Vezi Ce Pățește !!!

Unii oameni nu se potolesc din boacăne decât după ce Dumnezeu le dă un semn, ce-i drept mai dureros iar abia atunci simt că trebuie să o ia pe un drum normal. Este cazul bărbatului pe care îl puteți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos. Ceea ce face el la început nici nu dă de bănuit ce final grandios ni se pregătește.

Acest ”Băiețaș de cartier” se dădea cu atv-ul pe care tocmai și-l achiziționase în împrejurimile casei unde locuia. La un moment dat acesta s-a întâlnit cu un grup de prieteni și unul dintre ei a scos telefonul să îl filmeze cum merge cu noua lui achiziție. Atât i-a trebui bărbatului că imediat s-a umflat în pene și a început să facă pe eroul în fața camarazilor săi.

Vrând să impresioneze din cale afară le-a spus că va face câteva cerculețe cu atv-ul și să îl filmeze în continuare cât de tare este. Zis și făcut, după câteva cerculețe însă totul a luat o turnură neașteptată pentru băiatul de cartier el încasând o ”palmă” destul de dureroasă din ceea ce putem să ne dăm seama din reacția prietenilor care au lăsat imediat camera și au fugit spre el să vadă ce a pățit.

Bărbatul a luat la final o căzătură destul de urâtă dar totul parcă a fost plata pentru bravura de care a vrut să dea dovadă în fața cunoscuților. Cu siguranță de acum înainte nu va mai face pe eroul mai ales că această căzătură se putea termina și mai rău dacă se lovea cu capul de bordura aflată în imediata apropiere a nefericitului loc.

No comments:

Post a Comment