Saturday, January 23, 2016

Dacă îți place Fotbalul atunci NU trebuie să RATEZI videoclipul ASTA !!!

Mulți au ajuns să spună că fotbalul modern înseamnă Cristiano Ronaldo și Lionel Messi. Acest lucru se datorează în primul rând faptului că doi jucători de un asemenea calibru nu au mai activat în aceeași perioadă în sportul rege. Odată cu această dispută permanentă au apărut și tabere de susținători de ambele părți astfel că s-a creat practic situația în care atunci când vorbești de fotbal nu se poate să nu amintești de unul dintre cei doi.

Mulți sunt de părere că odată cu retragerea lor nu vor mai fi jucători de o asemenea valoare și că fotbalul va fi într-un continuu regres. Mai sunt mulți ani până atunci și vom vedea dacă nu cumva vor ieși la iveală câteva nume de luat în seamă chiar până să se retragă unul dintre ei pentru ca disputa să pară mai interesantă.

Personal sunt convins că o să apară un astfel de nume iar ca o primă dovadă vă invit să îl urmăriți pe tânărul din imaginil din videoclipul acesta și vă veți convinge singuri că deși cele două nume grele ocupă acum scena și toți ceilalți par spectatori în fața lor niște puști ar putea să le ia locul mai repede decât cred ei.

Tot ce trebuie pentru a reuși acest lucru este evident puțin talent, ambiție și nu în ultimul rând foarte multă muncă. Aceasta din urmă poate să facă diferența chiar dacă mulți ar zice că fără talent nu exiști. Eu sunt convins că prin muncă și dăruire pentru acest sport poți ajunge cel mai bun chiar dacă talentu la început a lipsit cu desăvârșire.

No comments:

Post a Comment