Saturday, January 30, 2016

I-a Dat Țăranu Cu Coasă Normală RUȘINE Orășeanului Cu Coasă Electrică !!! Fii ATENT Aici

Am văzut multe tipuri de competiții la viața mea dar vă dau cuvântul meu de onoare că nu mă așteptam să existe un asemenea tip de concursuri. Cu toate acestea în imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea că nu trebuie neapărat să beneficiezi de cea mai nouă tehnologie pentru a da un randament maxim ci este posibil în foarte multe cazuri ca ”metodele clasice” să funcționeze mult, mult mai bine.

În ultimi 20-30 de ani tehnologia a avansat în toate domeniile și s-a încercat să se motorizeze absolut totul pentru ca efortul depus de oameni să fie din ce în ce mai mic. În domeniul pe care îl veți vedea în acest concurs și anume cositul au fost puși față în față doi concurenți desprinș amândoi parcă din secole diferite.

Unul dintre concurenți este echipat cu o coasă clasică pe care o mânuiește cu foarte mare pricepere, iar celălalt cu o motocoasă de ultimă generație care este menită să facă singură toată treaba. În ciuda motorulu puternic aceasta însă nu compensează dexteritatea și rapiditatea omului care taie iarba cu forța propriului corp.

Într-un final nimeni nu se aștepta ca bărbatul cu coasa clasică să câștige la o diferență atât de mare ba mulți pariaseră că nu are cum să facă față motorului dar iată că lucrurile nu stau întotdeauna cum par. Se pare că tehnologia nu este potrivită decât în anumite cazuri iar în cele precum cel de față este doar o alternativă de a nu face efort prea mult.

No comments:

Post a Comment