Saturday, January 16, 2016

Cât Câștigă Pe O Cântare Femeia Asta În Emiratele Arabe Unite !!!

Cântăreții de manele precum și lăutarii sunt considerați printre cei mai bogați artiști din țara noastră. Aceștia reușesc să strângă sume exorbitante de bani doar dintr-o singură cântare în timp ce oamenii obișnuiți pot câștiga banii aceia într-o întreagă viață de muncă. Ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos este ceva și mai spumos, și anume banii pe care o manelistă îi câștigă la o cântare pe care i-o face șeicului în Emiratele Arabe Unite.

Chiar dacă la noi se aruncă cu banii în lăutari ceea ce veți vedea aici este deja un alt nivel, de neimaginat probabil nici de cei mai cunoscuți lăutari și maneliști de la noi din țară. Câștigurile din această cântare ale cântăreței care nu pare chiar cea mai talentată ființă de pe planeta asta sunt impresionante mai ales că vedem ele sunt chiar ”fără număr”.

Șeicul nu se sfiește să ia câte un teanc de zeci de mii de dolari pe care să îl arunce în aceasta sau să o acopere cu bani doar pentru a-și arăta supremația financiară în fața celorlalți fie ei oameni obișnuiți sau magnați precum e el. Cântăreața este extrem de surprinsă de gesturile acestuia dar probabil și extrem de fericită în sufletul ei, fericire pe care nu o arată dar cu siguranță suma aceasta enormă nu o lasă rece.

Așadar se pare că maneliștii noștri trebuie să se reprofileze pentru că dacă la noi sumele aruncate spre ei la cântări au scăzut substanțial în Orient se pare că ele cresc de la o zi la alta și pot asigura viața de huzur pe care fiecare dintre aceștia o doresc din inimă.

No comments:

Post a Comment