Sunday, January 24, 2016

Cel Mai SINCER Om Din Lume !!! Fii ATENT Ce Zice Moldoveanul ASTA !!!

Neîncrederea în oameni în zilele noastre este una dintre cele mai mari probleme existente. Acest lucru se datorează în primul rând faptului că oamenii nu mai sunt sinceri și încearcă cu orice preț să ascundă, să mintă pentru binele lor și în defavoarea celor din jurul lor. Cu toate acestea veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos că mai există oameni sinceri poate prea sinceri pentru vremurile în care trăim.

La granița României cu Republica Moldova a fost oprit un cetățean moldovean care transporta la prima vedere mere pentru a le duce la Galați în piață să le vândă. Cu toate acestea polițiștilor de frontieră li s-a părut suspect și au cercetat mai atent găsind câteva zeci de cartușe de țigări printre merele ce urmau a fi vândute de acesta.

Pus în fața faptului împlinit bărbatul a recunoscut fapta. Dar surpriza abia acum apare când reporterii care îl chestionau au început să îl întrebe detalii despre cum a organizat acest transport ilegal și care era scopul lui. Răspunsurile moldoveanului nostru sunt mai mult decât sincer, pur și simplu omul nu a ascuns nimic și stai să te întrebi dar oare ce era în capul lui.

Chiar dacă situația nu îi este favorabilă infracțiunea fiind clară bărbatul s-a bucurat de simpatia celor din jurul său pentru sinceritateade care a dat dovadă și faptul că nu a încercat să ascundă sub nici un fel faptul că avea cunoștință despre ce transportă.

No comments:

Post a Comment