Sunday, January 17, 2016

Nu te pune cu ȘOFERIȚA din ROMÂNIA !!!

Dacă aveați vreo îndoială că în România se găsesc cele mai tari șoferițe din lume atunci țin să vă spun că vă înșelați amarnic. Și ca să vă dovedesc că am dreptate vă invit să urmăriți imaginile din videoclipul de mai jos pentru a vă convinge și voi de ce femeile din România merită titulatura de cel mai cele șoferițe.

Incidentul în care a fost implicată șoferița unui Fiat Punto s-a petrecut într-o după-amiază pe străzile din București. Se pare că inițial totul a pornit de la o mică tamponare în trafic în care șoferița noastră ar fi zgâriat mașina unui alt participant la trafic iar la îndemnul acestuia de a se opri să stea de vorbă și să rezolve amiabil problema aceasta nici nu a stat pe gânduri și a dat să plece mai departe.

Celălalt șofer implicat în incident a încercat să o oprească pe aceasta să plece de la locul cu pricina și s-a așezat în fața mașinii cu gândul că o va opri, dar șoferița noastră a fost de neînduplecat așa că a accelerat mai tare. Când a văzut asta bărbatul pur și simplu s-a aruncat pe capotă și s-a agățat de ștergătoare.

Spre deliciul celorlalți participanți la trafic aceasta a gonit cu peste 60 de kilometri la oră cu bărbatul pe capotă. Inconștiența ei o putea costa libertatea dacă bărbatul ar fi căzut și ar fi pățit ceva mai grav. Spuneți voi dacă ați mai văzut așa ceva în România sau în orice altă parte?

No comments:

Post a Comment