Sunday, January 31, 2016

Cum Poți Deschide o Sticlă de Bere cu o Foaie de Hârtie!!!

Berea este una din cea mai apreciată si consumată băutură alcoolică in intreaga lume. Odată cu trecerea timpului, aceasta s-a diversificat, ajungând să găsim in aceasta gamă bere fără alcool, bere filtrată, bere nefiltrată sau cu diferite arome, cum ar fi cu lămâie, măr sau cireșe. Aceasta se poate servi, la halbă, la doză, la pet insă de departe cea mai buna este cea la sticlă. Când alegem sa o servim la sticlă, de cele mai multe ori intâmpinam o problema in a o desface, neavând intodeauna desfăcătorul la îndemână.

De multe ori am întâmpinat si noi această problemă, fie ca am fost la un grătar, fie ca eram pur si simplu in parc, insă am utilizat alte mijloace de desfacere, printre acestea fiind, o brichetă, o monedă, o cheie sau chiar cu o sticla de apă, insă in filmulețul de mai jos putem vedea o altă metodă care nu ar trece prin cap oricui datorită imaginației bogate pe care o are cel care a postat filmulețul.

Pentru a găsi o rezolvare la această problemă, niste utilizatori ai Youtubului s-au gandit să uploadeze un tutorial in care ne arată cum putem sa deschidem o sticlă de bere, cu ajutorul unei coli de hârtie. Această metodă este una ingenioasă, deoarece nu foarte multor persoane le-a putut trece prin cap că pot deschide sticla de bere, doar cu ajutorul unei hârtii.

Nu imi rămâne decât să vă las pe dumneavoastră sa urmariți filmulețul de doar 30 de secunde si să sper că această metodă vă va fi utilă pe viitor in cazul in care veti intâmpina această problemă. Dacă ti-a plăcut această originală idee de a desface o sticlă de bere cu o singură foaie si crezi că ai niste prieteni cărora le poate fi utilă, distribuie filmulețul si aceștia cu siguranță iți vor mulțumi.

No comments:

Post a Comment