Wednesday, January 6, 2016

Rusul Asta A Inventat Cea Mai Tare Mașină De Tăiat Lemne !!! Fii ATENT Ce Face Drăcia Asta !!!

Chiar dacă în ultimua vreme au apărut o mulțime de metode alternative de a încălzi o locuință în majoritatea locurilor mai ales din zonele rurale lemnul a rămas cel mai folosit mijloc de a produce căldură într-o gospodărie. Astfel că pădurile sunt tăiate în continuare atât în scopul prelucrării lemnului dar mai ales a arderii acestuia.

Chiar dacă pentru binele naturii tăierea pădurilor este un lucru negativ, putându-se observa cu ochiul liber schimbările majore de climă de pe întreg cuprinsul globului pământesc, un rus s-a gândit că i-ar prinde bine o mașină de spart lemnele pentru foc astfel că el nu va mai trebui să folosească de acum încolo clasicul topor sau să folosească vreo drujbă în tăierea acestora. Invenția lui este pe cât de simplă pe atât de utilă.

Acesta avea în gospodărie un tractor vechi și o remorcă. Pentru că iarna stătea să bată la ușă și nevoia de lemne era mare acesta s-a gândit că ar fi mai bine să nu piardă timpul cu spartul lor atunci când le va procura astfel că a gândit o mașinărie specială de spart buturugile. Aceasta pare destul de simplă la prima vedere mai ales că a fost montată pe vechea remorcă a tractorului din curte, dar este extrem de utilă.

Motorul este pus in funcțiune de puterea tractorului iar aceasta este mânuită cu ajutorul unor manete montate pe corpul remorcii. După cum veți vedea și în imaginile acestui videoclip lemnele sunt sparte în doar câteva secunde fără nici cel mai mic efort. Așadar nota 10 pentu acest bărbat și pentru invenția lui.

No comments:

Post a Comment