Thursday, January 28, 2016

I-au Dat Un Castravete Și Un Cuțit - DAR Ce Face Bărbatul Asta La Final E Absolut Fantastic !!!

Castravetele este o plantă binecunoscută a cărei cultură la nivel mondial este foarte răspândită. Aceasta ocupă de fapt locul al patrulea în lume la culturile de legume. Planta castravetelui este asemănătoare unei vițe târâtoare care poate ajunge la lungimi de până la 2 metri. Aceasta poate să se agațe de diferite structuri cu ajutorul cârceilor.

Această plantă are frunzele destul de mari iar fructul are o formă cilindrică alungită care poate să ajungă până la lungimi de 60 de centimetri și diametru de peste 10 centimetri. Lungimea unui castravete normal este în medie de 10 centimetri. Aceștia pot fi consumați cruzi exact cum au fost culeși sau sub formă de murături.

Se cunoaște faptul că această plantă este cultivată de peste 3000 de ani. Apariția ei a fost în partea de vest a Asiei de astăzi și a fost adusă în Europa odată cu întemeierea imperiului Roman. Unele surse istorice spun că această plantă a fost cultivată intensiv în Tracia.

Vă invit să urmăriți în imaginile din videoclipul alăturat cu câtă măiestrie taie acest bucătar castravetele și ce operă de artă îi iese la final. Deși cuțitul cu care taie pare nepotrivit pentru o asemenea legumă iată că el improvizează în așa fel încât finalult este absolut fabulos. Dacă v-a plăcut și vouă cum reușește bucătarul acesta să facă această operă de artă atunci distribuiți acest videoclip mai departe și prietenilor voștri.

No comments:

Post a Comment