Wednesday, January 6, 2016

Nu Am Crezut Niciodată Că Există O Asemenea Piscină !!!

Chiar dacă vremea de afară ne duce cu gândul mai degrabă la pârtiile de ski din stațiunile montane și nu numai, astăzi vă voi prezenta ceva ce cu siguranță vă va face o deosebită plăcere să vedeți. Așadar în special pentru cei care sunt mari amatori de înot și nu numai veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos cea mai inteligent construită piscină.

La prima vedere atunci când vezi acest dreptunghi de lemn în curte nimic nu te duce cu gândul la ceea ce v-a urma. Pur și simplu ai senzația că acel loc este construit pentru a sta la soare și a te relaxa în liniștea propriei curți. Așa este poți sta la soare fără nici o problemă dar la o simplă acționare a unui buton în doar câteva secunde vei uita de orice invenție ai mai văzut până acum și vei fi pur și simplu fascinat văzând ce se întâmplă.

Această podea din lemn pe măsură ce coboară scoate la suprafață apa limpede a unei piscine. Când procedeul de transformare este complet aveți o piscină gata de a fi utilizată după bunul plac având bineînțeles și scări și o adâncime cât să nu pună probleme nici unui membru al familiei fie el cât de mic și încă neinițiat în tainele înotului.

După ce ați petrecut o dimineață, după-amiază sau seara relaxanta în această piscină o puteți acoperi evident la o nouă acționare a unui buton astfel că locul pe care s-a afla va deveni din nou o simplă arie din grădină acoperită cu o podea de lemn. Voi ce părerea aveți despre această invenție? V-ați dori o asemenea minunăție?

No comments:

Post a Comment