Sunday, January 24, 2016

Ce Se Întâmplă Când Un LUNETIST ”Trage” În Călătorii Dintr-o Stație De Autobuz !!!

Printre cei mai de temut oameni din lume sunt cu siguranță lunetiștii. Acești oameni misterioși foarte bine antrenați sunt capabili să lichideze inamici la distanțe extrem de mari fără a fi depistați. De aceea sunt probabil de temut și pentru că glonțul lor ajunge de obicei cu o precizie de ceas elvețian la victimă.

Experimentul pe care îl veți vedea făcut de un grup de tineri într-o stație de autobuz vă va aduce zâmbetul pe buze probabil dar vă va și revolta având în vedere ce frică trebuie să tragi când îți dai seama că ești urmărit de un lunetist care poate să te lichideze în orice moment. Dar vă invit să urmăriți până la final imaginile din videoclipul de mai jos și să vă convingeți singuri.

Acțiunea începe cu un punct roșu asemănător celor pe care lunetiștii adevărați le pun pe țintele lor îndreptat spre un călător aflat pe o bancă în stația de autobuz. La un moment dat se aude o împușcătură ia bărbatul cade secerat la pământ. Spaima se instaurează în jurul lui la ceilalți trecători astfel că toți încep să fugă pentru a scăpa de punctul roșu cu care lunetistul îi urmărește și pe ei acum.

Trebuie să recunoaștem că reacțiile oamenilor atunci când le este frică sunt extrem de amuzante dar să ne gândim și că dacă am fi în pielea lor nu cred că ne-am simți prea bine știind că este posibil să fim atacați de nicăieri. Dacă ți-a plăcut și ție această farsă nu ezita să distribui clipul și prietenilor tăi pentru a o viziona și ei !

No comments:

Post a Comment