Thursday, January 28, 2016

Ultimele Sticle ”Inventate” De Cei De La Coca-Cola Întrec Orice Imaginație !!!

Încă din secolul al nouăsprezecele atunci când a apărut probabil cea mai celebăr băutură carbogazoasă din istorie, asupra celor de la Coca-Cola au planat tot felul de suspiciuni. Printre primele au fost cele care se refereau la rețeta de preparare a băuturii și care în viziunea multora trebuia scoasă de pe piață.

Dar iată că ne aflăm în anul 2016 și băutura aceasta este produsă în continuare semn că nu trebuie să ne facem griji pentru ceea ce conține. Mai mult decât atât cei de la Coca-cola au fost acuzați în nenumărate rânduri că sticlele de plastic nereturnabile sunt una dintre cele mai mari surse de poluare din întreaga lume și erau gata să le pună în cârcă și încălzirea globală și tot până când celebrului producător american i-a venit o idee genială.

Veți putea privi în imaginile din videoclipul alăturat ce înseamnă o a doua viață pentru o sticlă de Coca-Cola și cum puteți să vă transformați viața utilizând sticle reciclate ale acestei băuturi. Din imagini vedem că bucuria copiilor este dublă practic o dată pentru consumul sucului iar a doua pentru lucrurile utile pe care le pot face cu sticlele acestea noi.

Voi ce părere aveți credeți că și alți producători ar trebui să se gândească la modalitățile de reciclare ale ambalajelor produselor pe care le comercializează în lumea întreagă? Prin asta eu personal cred că s-ar reduce semnificativ multe dintre problemele poluării din ziua de azi care se răsfrânge asupra noastră pe zi ce trece.

No comments:

Post a Comment