Sunday, January 24, 2016

Menajera Asta Făcea Curățenie În Camera De Hotel, Când A Văzut Ce E În Pat A Crezut Că Leșină !!!

În ziua de azi în viața noastră au zilnic loc evenimente menite să ne schimbe pe noi ca oameni. Fiecare întâmplare are o lecție pe care o putem învăța. Acest lucru i s-a întâmplat și unei tinere menajere de la un hotel din Statele Unite ale Americii care a avut parte de una dintre cele mai frumoase surprize de până acum în viața sa.

Povestea este simplă. Tânăra lucra din greu la un hotel aceasta fiind nou angajată. Șeful ei a remarcat-o imediat pentru dăruirea de care dădea dovadă la locul de muncă și faptul că rămânea din proprie inițiativă peste program astfel că a ajuns să apeleze la echiba ”GiveBackFilms” pentru a o răsplăti cum se cuvinte și a-i face o surpriză plăcută.

Cei doi producători ai acestui canal de Youtube Kyle și Thomas s-au gândit să îi facă surpriza chiar la locul de muncă și au plasat sub așternuturile din camera unde au locuit suma de 500 de dolari precum și mesajul scris pe un bilețel ”Acesta este un bacșiș de care merită să te bucuri”.

Fata a fost pur și simplu emoționată și i-au dat lacrimile de fericire. O asemenea surpriză probabil că nici nu se aștepta să aibă iar banii erau chiar bineveniți având în vedere că nu provenea dintr-o familie foarte înstărită și avea nevoie de orice sumă pentru a putea să trăiască liniștită. Asemenea gesturi au ca scop de a reda oamenilor încrederea atât în ei dar și în cei din jurul lor care se dovedesc de multe ori a avea sufletul mare chiar necondiționat.

No comments:

Post a Comment