Tuesday, January 26, 2016

MORI DE RÂS !!! Ce Fac Românii Când Se Întorc De La Birtul Din Sat !!!

Trebuie să recunoaștem că de multe ori oamenii aflați sub influența băuturilor alcoolice sunt cei mai amuzanți. Acest lucru se datorează faptului că nu am practic nici o grijă atunci când se află în această stare și nimic nu le stă în cale să dea frâu liber celor mai neobișnuite idei sau să facă cele mai năstrujnice lucruri.

În România există o așa numită ”cultură” a birtului din sat și nu numai. Chiar și la orașe au început să apară aceste ”maghernițe” în care orice român poate să poposească și să bea o bere sau o tărie în grabă. Ei bine datorită acestei adevărate metehne a românilor avem noi astăzi câteva sute de videoclipuri pe Youtube la care dacă te-ai uitat în continuu ai putea să mori de râs la propriu.

Este și cazul videoclipului de față, care prezintă în imaginile sale ”povestea de dragoste” a doi locuitori ai unui sat vasluian care tocmai se întorceau de la birtul din colțul uliței. Acești adevărați experți ai consumului de alcool au plecat mai mult în patru labe decât pe picioarele lor astfel că până să ajungă acasă partea feminină din acest cuplu a capitulat.

Dar partenerul nu a lăsat-o la greu și a încercat să o ridice cu mare grijă. Atât de mare grija era că a încercat mai întâi să nu scape pet-ul de bere din mâini. Iar la final chiar a reușit, să nu-l scape evident căci pe consoarta lui a cam pierdut-o pe drumul prea lung parcă și prea prăfuit.

No comments:

Post a Comment