Thursday, January 21, 2016

Cel Mai Bun Șofer De Trailer Din Lume - Uite-l Cum Descarcă Tuburile De BETON Ca Un Erou !!!

Șoferii care ”manevrează” mașinile de mare tonaj au purtat întotdeauna titulatura de ”profesioniști”. Dacă vreodată te-ai gândit că li se spune în felul acesta deși nu se disting de cei ce conduc autoturismele normale atunci o să te contrazică acest șofer care după cum veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos este un profesionist în toată regula.

Unul dintre colegii lui de muncă a decis să filmeze cum ”operează” acesta încărcătura atunci când conduce un trailer. Chiar cel ce filmează avertizează că există mai multe metode prin care pot fi descărcate acele tuburi de beton de sute de kilograme fiecare dar că cea pe care o va efectua colegul său este cea mai ușoară și cea mai rapidă.

Pentru el e aparent simplu dar gândiți-vă ce s-ar întâmpla dacă o mișcare s-ar desfășura în mod eronat, toate tuburile probabil s-ar crăpa și nu ar fi prea bine. Așadar el dă cu spatele și frânează brusc. În momentul acela de la mic la mare tuburile se descarcă unul câte unul în doar câteva secunde. Se poate vedea și pe filmare că nici unul nu a fost avariat așadar manevra a reușit 100%.

Bărbatul care filma a fost extaziat de realizarea colegului și prietenului său și nu numai el peste 2 milioane de oameni au vizionat acest videoclip care a fost distribuit mai departe de mii de internauți. Voi ce părere aveți de manevra periculoasă a acestuia credeți că e bună o asemenea metodă pe termen lung mai ales pentru partea din spate a platformei?

No comments:

Post a Comment