Tuesday, January 26, 2016

Dacă Ți-ai Uitat Vreodată Cheile În Casă Trebuie Să Vezi METODA Prin Care Deschizi Orice Ială În Câteva Secunde !!!

Probabil ai văzut o mulțime de filme americane în care infractorii sau polițiștii se strecurau în diverse încăperi după ce mai întâi deschideau o ială de la ușă folosind doar o agrafă. Ei bine acest lucru care pare imposibil în viața reală nu mai este chiar așa și după ce veți urmări imaginile din videoclipul de mai jos veți realiza că în orice film există și câte o fărmă desprinsă din realitate chiar și în acest caz.

Instrumentele de care aveți nevoie sunt două agrafe și nu una așa cum apar în filmele mai sus amintite. Bărbatul acesta vă va arăta cum trebuie poziționată prima agrafă iar mai apoi cealaltă este cea care va deschide efectiv iala ridicând câțiva pini care blochează practic ca orice cheie să se învârte în ea.

Această metodă este făcută pentru a fi utilizată în deschiderea propriei uși și nu a altora și bineînțeles că trebuie să vă gândiți la consecințe în caz contrar. Mulți ar spune că cei mai necinstiți dintre noi vor lua aminte și vor încerca să utilizeze metoda aceasta, dar gândiți-vă și la cei cinstiți care poate au pierdut cheile sau se află in imposibilitatea de a le utiliza.

Așadar urmăriți până la final și vă veți convinge că metoda funcționează 100% pe orice tip de ială de la cele clasice până la cele pe care le utilizăm în zilele noastre la uși metalice. Dacă ți-a plăcut și ție acest videoclip nu uita să îl distribui mai departe și prietenilor tăi.

No comments:

Post a Comment