Tuesday, January 26, 2016

Un Bebeluș Se Ceartă Cu Tăticul Lui - Stai Să Vezi Ce-i Face !!!

Bebelușii sunt cu singuranță cele mai adorabile ființe din lumea aceasta. Nu are cum să nu îți topească inima când vezi unul și mai ales unul precum cel pe care îl puteți urmări în disputa pe care o are cu tatăl său la masă în imaginile din videoclipul de mai jos. E pur și simplu o scumpete nu trebuie să ratați clipul acesta.

În prim plan aveți un bebeluș adorabil care stă la masă față în față cu tăticul său. Pe masă se află o farfurie cu clătiete dar se pare că cei doi nici nu le bagă în seamă au alte probleme mai importante de rezolvat. În câteva momente se pornește o dispută verbală între tătic și cel mic dar chiar dacă tăticul pare că se răstește la el trebuie să vedeți reacția bebelușului.

Acesta nu se lasă intimidat că are în față un om mai mare și începe să îi dea răspunsuri la tot ceea ce tăticul îi zice pe un ton amenințător. Imaginile îți vor arăta cu siguranță cât de adorabili sunt bebelușii și că încă de la vârste fragede mulți dintre ei sunt extrem de deștepți precum este și cazul celui din imaginile alăturate.

Trebuie să recunosc faptul că de mult nu am mai văzut un film cu bebeluși care să mă ungă la suflet precum a făcut acesta. Dacă acest tip de imagini amuzante cu bebeluși erau la mare căutare înainte acum s-au schimbat lucrurile și se pune accentul mai degrabă pe clipurile în care animalele de companie fac tot felul de trăznăi.

No comments:

Post a Comment