Wednesday, January 20, 2016

Infect Cu Ford Mondeo Vrea Să Calce Un Motociclist - DAR Stai Să Vezi Ce Pățește Nesimțitu !!!

Îți poți da seama de caracterul oamenilor atunci când îi vezi cum se comportă în situații limită sau în care lucrurile nu merg atât de bine precum ar fi vrut ei. Este și cazul șoferului din imaginile pe care le puteți urmări în videoclipul de mai jos. Veți vedea un exemplu de caracter pur și simplu nepotrivit de care dă dovadă în trafic.

Povestea este simplă. Staționat pe marginea drumului, un conducător auto ce se afla la volanul unui Ford Mondeo vrea să reintre pe parte carosabilă pentru a-și continua drumul. Dar pentru acest lucru nici nu se asigură și nici nu dă semnalul corespunzător pentru a-i face atenți pe ceilalți participanți la trafic.

De pe sensul său de mers vine un grup de motocicliști dintre care în prima poziție a grupului se află un tânăr alături de iubita lui pe motocicletă. În momentul când trece prin dreptul șoferului cu Ford acesta este aproape să fie dărâmat de pe motocicletă datorită neatenției acestuia. Nororcul său a fost că fiind prevăzător a redus viteza astfel că nici un fel de incident cu victime nu s-a întâmplat.

Cu toate acestea grupul de motocicliști a încercat să-i dea o lecție nervosului mai ales că tot el făcea pe nemulțumitul deși era clar vinovat. Cu toate acestea răzbunarea lor nu a fost dureroasă dar a avut grijă să îl facă să îi crească tensiunea de frica a ce ar putea să pățească. Voi ce credeți că ar merita un astfel de șofer ?

No comments:

Post a Comment