Sunday, January 24, 2016

Când Am Văzut Ce-l Întreabă Pe Jandarmul FURIOS Am LEȘINAT De RÂS !!!

Tu cum ai reacționea dacă pe stradă te-ar opri cineva și te-ar întreba ”Vrei să-mi mângâi ouăle?”. Cu siguranță nu cred că ți s-ar părea potrivită o asemenea întrebare și probabil ai avea o reacție de violență verbală la adresa celui care ți-a adresat întrebarea. Dar stați să vedeți ce se întâmplă când pui această întrebare unor domnișoare din București sau unui jandarm. Trebuie să vedeți neapărat imaginile din videoclipul de mai jos o să râdeți garantat.

În România spre deosebire de țările din vest mai ales nu există încă o ”industrie” atât de dezvoltată în ceea ce-i privește pe așa zișii ”creatori de farse”. Deși în ultimii ani au apărut și la noi câțiva sângele latin al locuitorilor patriei noastre face aproape imposibilă dezvoltarea unui asemenea segment. Oricând te poți trezi bătut bine de cel căruia i-ai făcut farsa pentru că ghici ce ”nu ține la glume”.

În mediul acesta destul de ”ostil” au existat câteva încercări unele reușite, altele mai puțin reușite. Dintre cele reușite se remarcă probabil cei de la EvilDuck Jokes și Mircea Bravo. Primii sunt de fapt doi băieți Mihai și Marius care au făcut câteva pastile extrem de reușite ce au adunat sute de mii de vizualizări pe internet.

Din păcate diferența de câștiguri față de cei din Statele Unite ale Americii spre exemplu care la un videoclip reușit pot să câștige sume impresionante de bani face ca acest domeniu să nu fie atractiv pentru conaționalii noștri și să se îndrepte spre alte domenii cu activitatea.

1 comment:

  1. O gluma ( daca o pot numi asa ) deosebit de proasta. Se vede treaba ca noi romanii nici la facut umor nu ne mai pricepem.

    ReplyDelete