Tuesday, January 26, 2016

Bunicul Asta Le-a Dat O ”LECȚIE” De Fotbal Băieților Aștia Tineri !!!

Fotbalul este ce un fenoment la nivel mondial și va rămâne așa mult timp de acum înainte. Însă fotbalul stradal este ceva mulți ar crede că seamănă cu fotbalul decât că terenul pe care se joacă este turnat. Ei bine este mult mai mult de atât și vă veți convinge singuri urmărind imaginile din videoclipul de mai jos.

Experimentul care a avut loc aici a fost realizat cu ajutorul unuia dintre cei mai tari jucători stradali din lume și anume campionul mondial la freestyle Sean Garnier. Acesta a fost deghizat cu câteva ore înainte într-un bătrânel care abia se ținea pe picioare iar mai apoi s-a dus într-un loc unde tinerii se strângeau și jucau fotbal de stradă. Bătrânelul a privit atent mai întâi iar apoi a cerut să fie lăsat și el să joace.

La început toți au fost surprinși de dorința acestuia și mai ales de faptul că o persoană atât de în vârstă se bagă la un fotbal de stradă cu tinereii. Dar în doar câteva minute aveau să rămână cu toții cu gura căscată. Bătrânelul nu a mai rezistat și a început să îi dribleze pe toți să le fac fel și fel de scheme lăsându-i la propriu cu gura căscată.

Dar asta nu a fost tot i-a încântat atât cu tehnica lui de invidiat dar și cu eficiența loviturilor sale. La final toți cei prezenți spectatori, jucători simplii curioși l-au aplaudat pe moșulică fără ca acesta să își dezvăluie identitatea în fața lor. Dacă ți-a plăcut și ție acest videoclip nu ezita să îl distribui mai departe și prietenilor tăi.

No comments:

Post a Comment