Thursday, January 28, 2016

Asta Înseamnă Infrastructură Adevărată - Fii Atent Cum Arată Șoselele Astea Suspendate !!!

În România una dintre cele mai mari probleme este infrastructura șoselelor. Acest lucru se reflectă extrem de ușor în numărul accidentelor destul de mare care au loc pe drumurile de la noi din țară. Probabil vor mai trece ani buni până când se va eficientiza această problemă și vom începe să avem și noi drumurile la nivelul țărilor civilizate.

Este evident că ne-am dori și noi autostrăzi și drumuri precum țările din vest. Un exemplu extrem de grăitor îl avem și în imaginile din videoclipul de mai jos în care veți vedea un tip de drum suspendat cum probabil nicăieri în lume nu se mai găsește. Așadar trebuie să îl vedeți neapărtat.

La noi ar fi fost bine dacă măcar câteva amărâte de autostrăzi s-ar fi construit pentru a nu mai petrece pe drumurile dintr-un capăt la altu al țării aproape o zi întreagă doar pentru faptul că limitele de viteză din localități sunt mici și drumurile nu sunt nici ele în cea mai bună stare după cum puteți vedea mai ales gropile reprezintă una dintre durerile cele mai mari ale șoferilor.

Până atunci noi doar putem să sperăm că va veni și ziua când măcar generațiile următoare vor lua atitudine și vor avea grijă să ducă țara aceasta la un alt nivel unul al civilizației de bun simț pe care probabil cei care trăim aceste vremuri nu vom mai avea ocazia să o prindem. Rămâne doar să privim în continuare la alții cum pot realiza asemenea minunății.

1 comment:

  1. Nu este un drum,este o ecluza din Marea Britanie.Daca tot va apuicati sa scrieti reportaje macar scrieti adevarul.

    ReplyDelete