Thursday, January 28, 2016

”Am iPhone Bă Țărane !!!” - DAR Stai Să Auzi Replica Țăranului

Dacă în Statele Unite ale Americii s-a dezvoltat o întreagă industrie a canalelor de Youtube mai ales cele specializate în exeperimente sociale, în România acest domeniu este încă la început dar își ia avânt cu pași repezi. Aici tematica este un pic schimbată și se pune accent după cum veți vedea și în imaginile din videoclipul de mai jos pe alt fel de lucruri.

Canalul se numește ”Savarina lui Machiavelli” și a adunat aproximativ 50 de mii de abonați și 25 de milioane de vizualizări pe Youtube. ”Don Machiavelli” așa cum se intitulează deținătorul acestui canal de Youtube merge în locurile publice și pune diferite întrebări celor aflați în zonă despre lucruri variate de la simple întrebări de gramatică sau matematică până la întrebări despre înțelesul unor cuvinte mai puți folosite.

De data aceasta tematica videoclipului era ”Care este singularul de la caramele?” . Pe stradă a pus întrebarea mai multor oameni dar cel care a părut cel mai spiritual a fost un tânăr care își mânca liniștit din covrigii săi atunci când Don Machiavelli l-a abordat cu tematica acestui interviu. Răspunsul său a fost unul neașteptat.

Iar mai apoi ca să facă pe interesantul a scos smartphone-ul și a replicat ”Am iPhone bă țărane”, dar stai să auzi replica din final a lui ”Don Machiavelli” și o să te prăpădești de râs. Trebuie să recunoaștem că a avut destul de multă inspirație să scoată o asemenea ”perlă”.

No comments:

Post a Comment