Friday, January 29, 2016

EXPERIMENT INEDIT: Ce se întâmplă cu un MAGNET când este trecut printr-un CILINDRU de CUPRU !!!

În ziua de azi dacă vrei să înveți să faci un lucru atunci este foarte simplu să cauți pe Google sau pe Youtube și poți afla practic orice. Dar în afară de aceste lucruri banale de care avem nevoie în viața de zi cu zi există și o mulțime de tutoriale sau videoclipuri extrem de interesante care te vor ajuta să înțelegi anumite fenomene din natură sau legi ale fizicii iar pe lângă asta îți vor încânta și privirea.

În acest caz trebuie să vedeți imaginile din videoclipul de mai jos pentru a vă convinge siguri câte lucruri interesante puteți descoperi pe internet și mai ales pe Youtube. Experimentul realizat de acest bărbat este destul de spectaculos iar acest lucru se poate vedea și din numărul de vizualizări pe care le-a obținut acest videoclip.

Pentru acest experiment nu i-au trebuit prea multe obiecte dar acestea sunt probabil un pic mai greu de procurat. Așadar aveți nevoie doar de un cilindru din cupru precum cel din imagini și de magneți de diferite forme și mărimi. După ce ați făcut rost de acestea puteți să vă strângeți familia sau prietenii și să le arătați câteva dintre trucurile pe care le puteți urmări și în imaginile alăturate.

Cei mici vor fi într-adevăr impresionați de ceea ce se întâmplă și nu numai. Vă recomand să încercați să faceți și voi acest experiment acasă deoarece nu implică nici un fel de riscuri. Totodată daca vreți să vadă și prietenii voștri aceste imagini interesante nu ezitați să distribuiți mai departe videoclipul.

No comments:

Post a Comment