Saturday, January 23, 2016

Cum Se ”Construiește” O Gaură De Canalizare La Nemți Te Va Lăsa Cu GURA CĂSCATĂ !!!

Lucrările stradale la noi pentru partea carosabilă, canalizare, trotuare și multe altele sunt făcute de mântuială de cele mai multe ori. Dovada acestui lucru o stau gropile care apar atât de repede în asfalt deși nu a trecut foarte mult timp de la ultima asfaltare sau lucrare executată. În imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea cum se desfășoară o lucrare stradală ca la carte într-o țară mult mai civilizată decât România.

Poate după ce va fi văzut de cât mai mulți dintre noi vom lua atitudine împreună împotriva celor ce se ocupă cu atâta superficialitate de astfel de lucrări și vom cere dreptul de a avea drumuri fără gropi în jurul canalelor în care să ne rupem la propriu amortizoarele mașinilor.

Toată lucrare se desfășoară în Germania, țară care a înțeles că de calitatea drumurilor depinde și gradul de responsabilitate al șoferilor și modul în care sunt evitate accidentele sau alte incidente neplăcute pe partea carosabilă. Așadar întreg procesul de lucru atunci când o gură de canalizare are probleme este de-a dreptul fascinant.

Vedeți cum muncitorii ajutați de câteva utilaje construite special pentru astfel de activități reușesc într-un timp relativ scurt să facă o lucrare de foarte bună calitate iar la trecerea unei mașini peste ea după ce a fost dată în folosință să nu se simtă practic faptul că acolo se află un capac de fier ce astupă gaura de canalizare.

No comments:

Post a Comment